top of page
Ara
koraykoru

Yangına Dayanıklı MDF Panel

Yangına Dayanıklı MDF, Duralit ( arkalık ) Compacmel ve Masif Paneller farklı sektörlerde ve farklı uygulamalar için sıklıkla kullanılan ürün çeşitleridir.

Yangına dayanıklı MDF:


Adından da anlaşılacağı üzere özellikle iç mekanlarda kullanılan ve yangın durumunda yangını geciktirici etkiye sahip olan ahşap bir üründür. MDF levhalar üstün güvenlik gerektiren alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Okul, hastane, devlet daireleri, oteller, sinema salonları ve benzeri toplu yaşam alanlarında bir doğal afet durumunda karmaşayı önlemek ve geciktirmek için kullanılmaktadır. Uzun süre yanmazlık özelliğine sahip olan bu ürün sayesinde yangına müdahale için gerekli zaman kazanılmış olur ve can ve mal kaybı bu noktada oldukça azalır.

Yangına Dayanıklı MDF Özellikleri


Yangına dayanıklı ürünler sınıflandırması içerisinde M1 yani alevi yaymayan ürün olarak bilinir ve MDF bu noktada oldukça üstün özelliklere sahip bir ürün olarak karşımıza çıkar. • Yanmaz MDF farklı yüzey kaplama çeşitlerine sahiptir. Kağıt, melamin ve laminat gibi yüzey kaplamaları kullanılarak üretilebilmektedir. • Farklı ölçülerde üretilebilmektedir. Yanmaz MDF hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Yangına dayanıklı MDF ürün sayfamızı inceleyebilir ve yangına dayanıklı MDF fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. • B Firax, Bir Firax ve C Firax ışık adı altında 3 çeşidi vardır. Bunlar kuru alanlarda kullanım için özellikle üretilen ve farklı teknik özelliklere sahip olan MDF çeşitleridir. Yangına dayanıklı MDF Panel Ölçüleri • 1220mm x 2440mm, • 1220mm x 3050mm, • 2100mm x 2850mm (farklı boyutlarda üretilebilir.)


29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page